DM-dagen 2021

En gammel konvolutt sendt ut fra Kreftforeningen i forbindelse med en kampanje.

Dato: 22.04.21
Tid: 09.00-14.00
Sted: På Zoom

Bli med på årets DM-dag! Vi dedikerer en dag til den innsamlingsformen som fortsatt bidrar med store summer for mange organisasjoner – til tross for at den og papiret er spådd sin undergang de siste 20 årene. For DM’en lever fortsatt!

Få et innblikk i de siste trendene innenfor DM blandet med innsikt i eviggrønne teknikker og kreativitet. Du får høre fra norske og internasjonale eksperter, med en blanding av casepresentasjoner, teori, diskusjoner og live gjennomgang av innsendte arbeider. 

På programmet:

  • DM-labben Ringrevene Leif Wien Jensen og Ola Wiig-Hanssen går igjennom innsendte giverbrev og peker på the good, the bad, and the effektive DM-teknikker
  • Rekruttering med DM v/Martin Aarflot, Mercy Ships
  • Bruk av multikanalsløsninger v/Terje Schea, Dialog Norge
  • Case-presentasjon Kirkens Bymisjon: Gled en som gruer seg til jul v/Michael Hansen fra Kirkens Bymisjon og Beate Sørum fra b.bold
  • DM design som selger v/John Lepp fra Agents of Good
  • Testathon – hva har vi lært av testing? Vi presenterer kunnskap fra en mengde tester utført av forskjellige organisasjoner og deler med deg.

Vi trenger din hjelp!

Til DM-labben trenger vi eksempler på utsendte DM-er. Dersom du vil få din DM analysert i plenum kan du sende en epost til charlotte@innsamlingsradet.no.

Så ønsker vi å ta en temperaturmåling – fungerte DM`en like godt i 2020 som i 2019? Hjelp oss med å svare på noen raske spørsmål:

Spørreskjema: Hva skjer med DM i pandemiens tid?

Vi ses på Zoom!